"Збережемо ендокринне здоров'я нації"
Гаряча лінія
(044) 254-54-62
Час роботи
Пн - Пт: 08:00 - 17:00

Президент Індонезії Джоко Відодо та перша леді Іріана Джоко Відодо відвідали Український науково-практичний центр ендокринної хірургії


29 червня 2022 року Президент Республіки Індонезія Джоко Відодо перебував в нашій державі з візитом. В рамках цього візиту з благодійною місією пан Президент, пані перша леді Іріана Джоко Відодо спільно з Міністром охорони здоров‘я України Віктором Ляшко та заступником Міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції Олексієм Яременко відвідали Український науково-практичний центр ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України.
Ми щиро вдячні за підтримку в складний для нас час. Водночас ми вражені, з якою добротою та людяністю пан Президент та пані перша леді втішали українських людей, що страждають від болю та горя, яких завдає війна.
Сподіваємося, що такі дружні відносини між нашими країнами будуть зміцнені в повоєнний час, після нашої перемоги, задля розбудови і розвитку України, зокрема в сфері охорони здоров’я.



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.